agenda

Iedere dinsdag is het Fablab open van 10.00-22.00 uur, en iedere 1e zaterdag van de maand. Het Biolab is wekelijks open op donderdagavond, op aanvraag of bij aanwezigheid. Meer info over de agenda, mail met publiciteit@dewar.nl

Oude agenda-items vind je in het archief.

WAR werkavond - 12 maart - 19.30 uur - Binnentuin

Er komt weer een WARwerkavond aan, want... De twaalfde van de maand is weer in aantocht. We starten weer om 19:30 dus graag tot dan. Er is voor elk wel een passende activiteit.

Workshop papieren lampen maken - 25 maart - 13 uur - Fablab

Maak van een oude adapter een nieuwe led-lamp!

Heb je nog een oude telefoonlader liggen? Maak daar dan een mooie led-lamp van in het FabLab! Aan het eind van deze workshop kun je:

  • je eigen electronica solderen
  • uitrekenen welke weerstand je moet gebruiken
  • een papieren lamp maken met behulp van een lasersnijder
    De workshop kost €15 euro. Je krijgt hiervoor alle materialen en begeleiding om zelfstandig de lamp te maken.

Lente in de WAR - 2 april - 10:00-22:00 uur - in de hele WAR

Lente in de WAR is een jaarlijks lentefeest in De WAR. Er zijn lezingen, presentaties, eten en drinken, een zadenruilbeurs, verkoop en ruil van oude, lokale, zaadvaste en bijzondere zaden, knollen en stekjes, workshops voor kinderen en voor volwassenen, een film en veel meer. Lente in de WAR is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het uitwisselen van zaden, pootgoed, stekjes en informatie over o.a lopende groene projecten wordt gecombineerd met discussie over politieke thema's, praktische workshops, muziek en hopelijk zon.
Kijk voor meer informatie en een steeds groeiend programma op Lente in de WAR! Wil je meedoen met een presentatie, een workshop of een kraampje? Dan kun je je opgeven bij diana@dewar.nl.

talen: aaennl