agenda

Iedere dinsdag is het Fablab open van 10.00-22.00 uur, en iedere 1e zaterdag van de maand. Het Biolab is wekelijks open op donderdagavond. Meer info over de agenda, mail met publiciteit@dewar.nl

De Binnentuin - zondag 25 juni - Open voor lunch - 11.00 / 15.00 uur

De Zoete Biet zorgt regelmatig op zondagen voor een heerlijke gezonde lunch! Ook zondag 18 juni is de Binnentuin weer open voor iedereen die trek heeft in een verse, gezonde salade, lekkere vegetarische of veganistische burger of verse smoothie. De Binnentuin is te herkennen aan de grote gele/zwarte deur, links van het WAR parkeerterrein.


ImpactBios - Maandag 3 juli - 20.00 SpullenLab - No Impactman

Iedere eerste maandag van de maand, ImpactBios bij de WAR. Een film met een boodschap. In samenwerking met Milieudefensie en Opgemarkt. Klimaatneutraal leven in Manhattan, kan dat? En welke invloed heeft dat op je dagelijkse leven? In 'No Impactman' volg je Beavan op de voet....een humoristische film die aanzet tot nadenken.  Waardebepaling achteraf. Reserveren niet nodig.

Uitnodiging - Sociaal Lab Ik&Ander

Vanuit een gedeelde nieuwsgierigheid zijn Paul van Bree en Dirk van Vreeswijk, begonnen met een onderzoekslab naar het ik, de ander en de groep. We noemen ons Ik &Ander en we zijn op zoek naar jou.

Dinsdagavond 4 juli organiseren wij onze eerste bijeenkomst in de groene Binnentuin van de War. We zullen dan onze ideeën over het onderzoekslab met je delen en je uit te nodigen met ons mee te doen.

Het thema waarmee we willen starten is de wijze van communicatie tussen het ik, de ander in een groep. Daarom hebben we besloten de achtergronden van het Sokratische gesprek te gaan onderzoeken.

Om ons onderzoek vorm te geven hebben we het in vier delen opgesplitst:
1. er iets over lezen
2. het gelezene samen bespreken
3. er iets van zien en dat beschrijven
4. er iets van beleven en dat op creatieve wijze samen verwerken.
Voor het eerste deel hebben we al een boek voor ogen, namelijk het Socratisch Gesprek van Delnoij en van Dalen. Andere boekentips zijn zeker welkom. We willen het boek uiteindelijk tijdens Koppelting in de laatste week van augustus bespreken. Dan bespreken we ook hoe we samen ons onderzoek voort gaan zetten.
Heb je zin om as dinsdag 4 juli naar de binnentuin van de War te komen? Wees welkom, er staat koffie en thee klaar vanaf 20.15; we starten dan om 20.30 en het duurt ongeveer tot 21.15.

Geef je op door een mail te sturen naar paul@dewar.nl

Vind je het leuk om mee te doen maar lukt het niet om er dinsdag 4 juli bij te zijn, stuur dan ook even een mail.

Sociaal Lab Ik en Ander

talen: aaennl