agenda

Iedere dinsdag is het Fablab open van 10.00-22.00 uur, en iedere 1e zaterdag van de maand. Het Biolab is wekelijks open op donderdagavond. Meer info over de agenda, mail met publiciteit@dewar.nl

Fablab presentaties - woensdag 24 mei - 20.00 - Fablab

Op 24 mei is er weer een presentatieavond, waar bezoekers en managers van het Fablab en het Biolab hun werk laten zien en over hun ervaringen vertellen. De avond begint om 20:00. Er is geen vaste toegangsprijs, maar we werken met waardebepaling achteraf.

De Binnentuin - zondag 28 mei - Open voor lunch - 11.00 / 15.00 uur

De Zoete Biet zorgt regelmatig op zondagen voor een heerlijke gezonde lunch! Ook zondag 28 mei is de Binnentuin weer open voor iedereen die trek heeft in een fijne, gezonde salade, lekkere (vegan) burger of verse smoothie. De Binnentuin is te herkennen aan de grote gele/zwarte deur, links van het WAR parkeerterrein.

ImpactBios - Maandag 5 juni 20.00 uur - Film Growing Cities - Spullenlab

Iedere 1e maandag van de maand een film met een boodschap, in samenwerking met Milieudefensie en Opgemarkt. Deze keer de film Growing Cities. Waardebepaling achteraf.

Theatergroep Tiefschnee - Most Trees are Blue - 8/9/10 juni 20.00 SpullenLab

Twee aliens beginnen een Bed&Breakfast op aarde. Ze zijn goed voorbereid. Op hun thuisplaneet hebben ze het Handboek voor een Ruimtewezen laten maken: een handleiding over hoe je mens moet zijn. Gewapend met dit Handboek beginnen ze als Nie...uw Mens aan de bouw van hun gedroomde B&B. Ondertussen heeft de Echte Mens door dat er iets niet in de haak is. Er is buitenaards leven gedetecteerd. Het Kantoor van Buitenaardse Zaken van de VN probeert de bevolking te sussen en gaat op onderzoek uit. Vormt deze Nieuwe Mens een bedreiging voor de aarde?

Met Most trees are blue onderzoekt TG Tiefschnee (Merel van Huisstede en Rinske Bouwman) de vreemdeling. Reserveren via publiciteit@dewar.nl (tickets 12,50) www.tgtiefschnee.nl

talen: aaennl