agenda

Lente in de WAR - 30 maart 2019 - 10:00-22:00 uur - in de hele WAR

Lente in de WAR is een jaarlijks lentefeest in De WAR. Er zijn lezingen, presentaties, eten en drinken, een zadenruilbeurs, verkoop en ruil van oude, lokale, zaadvaste en bijzondere zaden, knollen en stekjes, workshops voor kinderen en voor volwassenen, een film en veel meer. Lente in de WAR is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het uitwisselen van zaden, pootgoed, stekjes en informatie over o.a lopende groene projecten wordt gecombineerd met discussie over politieke thema's, praktische workshops, muziek en hopelijk zon.

Wil je meedoen met een presentatie, een workshop of een kraampje?
Dan kun je je opgeven bij diana@dewar.nl.

Knopjesmuseum Open dag - 23 maart 2019

Een museum en een theater in het ruim van het schip, dat is het nieuwe onderkomen van het Knopjesmuseum. Het schip de Serendiep reist vanaf april langs verschillende steden en zet op 23 maart de deuren open voor iedereen die vast een kijkje wil komen nemen. Nieuwsgierig? Kom langs op 23 maart tussen 14:00 tot 22:00uur! Wil je vast een voorproefje van wat er zoal op het schip te doen is, kijk dan op .

Fabskills-cursus - start woensdagavond 20 maart 2019

Op 20 maart gaat er weer een Fabskills-cursus van start. In zes avonden om de week van 20:00 tot 22:00 leer je de machines, software en technieken in het Fablab beheersen. Je kunt dan 3D ontwerpen en 3D printen, 2D ontwerpen en met de lasersnijder omgaan, je eigen T-shirts bedrukken en je maakt kennis met de cnc-frees.

Voor meer informatie en aanmelden, zie http://www.fablabamersfoort.nl.

Oude agenda-items vind je in het archief.

Iedere dinsdag is het Fablab open van 10.00-22.00 uur, en iedere 1e zaterdag van de maand. Het Biolab is wekelijks open op donderdagavond, op aanvraag of bij aanwezigheid. Meer info over de agenda, mail met publiciteit@dewar.nl

talen: ennl