in de war

Naast individuele ateliers, werkplaatsen en kantoren zijn er in De WAR verschillende activiteiten die publiek toegankelijk zijn.

FabLab Amersfoort

FabLab Amersfoort is een open werkplaats waar iedereen gebruik kan maken van de nieuwste digitale productietechnieken. Voor openingstijden kijk op www.fablabamersfoort.nl

TransitieLab

In het TransitieLab wordt gewerkt aan kleinschalige lowbudget oplossingen voor duurzame energie en voedselvoorziening.

Universiteit Amersfoort

Universiteit Amersfoort is een coöperatieve universiteit waar het gaat om citizen science, waar ruimte is voor onafhankelijke onderzoekers, en waar onderzoek dat elders geen plek (meer) vindt plaats kan vinden.

Studium Generale Amersfoort

Studium Generale Amersfoort is het podium voor wetenschap waar alle Amersfoorters kunnen kennismaken met het onderzoek van wetenschappers. Elke tweede zondag van de maand komt er een wetenschapper vertellen over zijn of haar onderzoek. Bekijk hier de agenda van 2017.

repaircafe

Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met een broodrooster die niet meer werkt? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer ze in het Repair Café. Wanneer is er weer repaircafe? Dat lees je hier.

Kantoor De WAR

Flexibel werken of een vast bureau, op zoek naar een vergaderzaal of een ruimte voor een workshop/lezing? Kantoor de WAR is gelegen nabij het centrum van Amersfoort en bied verschillende mogelijkheden. Meer info via kantoor@dewar.nl

Het Spullenlab theaterzaaltje

De WAR is een podium dat theatermakers de mogelijkheid biedt om kleinschalige producties uit te proberen voor een intiem publiek. Er is een tribune met plaats voor zo'n 40 toeschouwers, en er zijn basis theaterfaciliteiten zoals een balletvloer, gordijnen, licht en geluid. Meer weten?. Theater Spullenlab is ook te vinden op Facebook. Voor informatie over verhuur van de zaal mail met publiciteit@dewar.nl

Spullenmannen

En het Spullenlab is de plek waar kunstenaarscollectief de Spullenmannen werkt aan theater, installaties, beeldende kunst en uitvindingen-waar-niemand-op-zit-te-wachten. Meer over de Spullenmannen op www.spullenmannen.nl of volg de spullenmannen op Facebook.
talen: aaennl