Agenda

Oude agenda-items vind je in het archief.

Kom terug Jimmy Dean, kom terug | Vr 19 (20.00 uur), za 20 (20.00 uur) en zo 21 april (14.00 uur) [Auditorium]

Door '8 Vrouwen en 1 Man'

Een tragisch-komische voorstelling over liefde en verlangen, desillusie, identiteit en vriendschap. Waarin het leven zo anders kan lopen dan je gewenst had.

Reserveren: 8Vrouwen1M@gmail.com

Terugkerende activiteiten

Iedere dinsdagavond en op aanvraag Fablab | 19:00 uur [Fablab]

Iedere dinsdag van 19:30-22u is het Fablab open. Daarnaast is het open op aanvraag. Je kunt langskomen om te 3D-printen, lasersnijden, frezen, programmeren, knutselen met elektronica of vinyl snijden. Kijk op fablabamersfoort.nl voor de voorwaarden. Stuur ons een mail of kom op het Element chatkanaal als je van het lab gebruik wilt maken!

Free sewing avond - Om de week op donderdag, bijvoorbeeld op 25 april, 9 en 23 mei, 6 juni | 19:00 uur [Fablab en textiellab]

Free sewing is een community rond open source, gepersonaliseerde naaipatronen. Op deze avond leer je het websysteem kennen, je eigen maten nemen en je voorkeuren invoeren. Je krijgt dan een persoonlijk naaipatroon met een goede handleiding waarmee je zelf je eigen kledingstuk maakt. Naaimachines en begeleiding zijn aanwezig. Neem eventueel materialen mee. Het is geen naailes, maar er zijn wel mensen die je op weg kunnen helpen. Maak thuis vast een account aan op freesewing.org en neem je laptop mee!. Prijs: doe een donatie na afloop.

Meet je Stad Lab - Om de week op donderdag bijvoorbeeld op 18 april, 2, 16 en 30 mei | 19:30 uur [Fablab]

Een nieuwe terugkerende activiteit voor Meet je Stad gaat van start. Tweewekelijks open knutsel- en experimenteersessie voor nieuwe experimenten, sensoren, soft- en hardware, data-analyse e.d. Deze eerste bijeenkomst met speciale aandacht voor geluidsmetingen. Kom knutselen, elkaar inspireren en op weg helpen! Kom langs, ook als je (nog) geen onderdeel van Meet je Stad bent!

Leesdag in de transitiebieb - iedere eerste zondag van de maand | 10:00 uur [Transitiebieb]

In de WAR is weer een mooie bibliotheek aan het ontstaan met allerlei boeken die bijdragen aan de transitie naar een duurzamere en eerlijkere samenleving. Vanaf nu kun je er elke eerste zondag van de maand langskomen om te lezen in de prachtige ruimte, met uitzicht op de tuin die buiten ontstaat. Het is een stille leesdag, toegang op waardebepaling achteraf.

Potje Jam - (ongeveer) elke eerste donderdag van de maand | 20:00 uur [Auditorium]

De WAR en Popmakers presenteren: Potje Jam Jazz Flavoured o.l.v. Hop & Bakker Kijk op www.popmakers.nl voor de precieze data.
languages: ennl