agenda

Oude agenda-items vind je in het archief.

Iedere dinsdag is het Fablab open van 10.00-22.00 uur, en iedere 1e zaterdag van de maand. Het Biolab is wekelijks open op donderdagavond, op aanvraag of bij aanwezigheid. Meer info over de agenda, mail met publiciteit@dewar.nl

Repaircafe - zaterdag 10 november 11:00- 14:30 [Binnentuin]

Kom langs met je stukke spullen, lekke band, mottige trui, rokende senseo en alles wat je gerepareerd wilt hebben, en repareer het samen met onze experts.

Workshop Meet je Stad klimaatsensoren bouwen - zondag 11 november 13:00 [Binnentuin]

Wil je meedoen met Meet je Stad? Bouw dan een klimaatsensor in deze workshop! Ervaring is nergens voor nodig, iedereen kan solderen. Geef je op voor de bij meedoen@meetjestad.net en geef aan aan welke workshop je meedoet.

Workshop Meet je Stad data-analyse - maandag 12 november 19:30 [De WAR Kantoor]

In deze workshop leer je de data die de afgelopen jaren door Meet je Stad verzameld is te plotten in mooie grafieken, met de programmeertal R, en op de kaart weer te geven met QGIS. Het is een beginnersworkshop met een duidelijke handleiding. Geen ervaring nodig, wel een laptop. Geef je op voor de bij meedoen@meetjestad.net en geef aan aan welke workshop je meedoet.

Bijeenkomst Skepsis Amersfoort - zaterdag 17 november 16:00 [Binnentuin]

Bijeenkomst van de Amersfoortse Skepsisgroep.

Citizen science soep - woensdag 21 november 18:30 [Binnentuin]

Soepmaaltijd voor alle geinteresseerden in burgerwetenschap en voor deelnemers van Meet je Stad, voorafgaand aan de maandelijkse Meet je Stad avond. We horen graag of je mee-eet, via meedoen@meetjestad.net.

Kickoff bijeenkomst 'zelf luchtkwaliteit meten' - zondag 25 november 14:00 [Binnentuin]

Meet je Stad gaat het komende jaar de metingen van temperatuur, licht en luchtvochtigheid in de stad uitbreiden met luchtkwaliteit. Op 25 november houden we een bijeenkomst voor mensen die daaraan mee willen werken. Wie geinteresseerd is in deelname in ons burgerwetenschapsproject en wil helpen het platform uit te breiden naar luchtkwaliteit, geef je op voor de kickoff bij meedoen@meetjestad.net, of kom gewoon langs!

Permaculture Design Course (PDC-plus) / Jaaropleiding Permacultuur Start Januari 2019. 

Op 12 januari 2019 begint de jaaropleiding permacultuur van stichting permacultuur onderwijs weer op een goed bereikbare centrale locatie midden in het land en wel in transitieinitiatief De WAR te, Amersfoort. Wil je je helemaal onderdompelen in permacultuur met een flinke hoeveelheid contact-uren? Dan is deze opleiding wellicht iets voor jou. Als extra bonus krijg je bij deze opleiding volledige toegang tot het gestructureerde lesmateriaal in onze webschool, inclusief de begeleidingsmogelijkheden! Verder zijn er excursies en gastdocenten. Hoofddocent is Maranke Spoor.
Met Jokerdagen/excursies/gastdocenten.
Meer info: www.permacultuuronderwijs.nl, maranke@PermacultuurOnderwijs.nl


talen: aaennl