Binnentuin

Flexwerken in De WAR

Welkom in de Binnentuin!

De Binnentuin is een prachtige nieuwe locatie van De WAR. Op het plein voor het Fablab is een mooie kas verrezen waarin een sfeer is gecreëerd die het midden houdt tussen een huiskamer en een oerwoud.

Regelmatig is er ook in de avonden mogelijkheid tot een  diner.  De Binnentuin is vanaf November geopend op afspraak of bij aanwezigheid, iedereen is dan welkom om te komen werken en is er koffie en  thee verkrijgbaar (zelfbediening).
Voor wie iets wil organiseren is de Binnentuin beschikbaar voor lezingen, kleine muziek- en theatervoorstellingen bij daglicht, bedrijfsbijeenkomsten en recepties. Neem daarvoor even contact op met publiciteit@dewar.nl en lees vooraf even de Veelgestelde Vragen!

De Binnentuin is ook de locatie van verschillende festivals en conferenties, kijk daarvoor in onze agenda 2018


Er vinden in de Binnentuin verschillende experimenten van de Cooperatieve Universiteit Amersfoort plaats. Zo groeit er momenteel in een kunstmatige sloot Azolla, een drijvend waterplantje dat alles in zich heeft om een bijdrage te gaan leveren aan de zuivering van water in de Nederlandse beken en sloten, en om eetbare eiwitten te leveren. Ook zal je regelmatig deelnemers van het citizin science project Meet Je Stad vinden in de Binnentuin.

RustigWerkenGroeneOase

talen: aaennl